Creme Prodigieuse linijaČarolija Nuxe Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja pretočena u kremu!

Čarobno suvo ulje Huile Prodigieuse® prvi je i najpoznatiji proizvod Laboratorije NUXE. Neodoljiva kombinacija 6 dragocenih biljnih ulja i vitamina E omiljena je nega lica, tela i kose mnogih žena širom sveta.
Lagana, svilenkasta tekstura stvara na koži neopisiv osećaj mekoće, no prava tačka na i, te dodir čarolije zaslužan za kultni status Huile Prodigieuse® je njegov – miris!
Na tragu tog saznanja, došli smo do pitanja: – Šta kada bismo osmislili svakodnevnu liniju nege za lice, koja bi koži pružala sve sastojke za očuvanje njene mladosti i lepote, uz dašak poznate Huile Prodigieuse® mirisne čarolije?’
I tako je rođena Crème Prodigieuse®….

Povezana vest:  Snažna poruka brenda NIKE

Crème Prodigieuse® Hidratantna krema protiv umorne kože za normalnu i mešovitu kožu s matirajućim delovanjem

Sadrži snažnu kombinaciju antioksidanata – „Večni cvet“ (lat. Limonium nerbonense) s posebnim mehanizmima otpornosti na stresne uslove, plavi zvezdan koji pomaže kod smanjenja pojave upalnih procesa uzrokovanih slobodnim radikalima te ekstrakt kakaa koji redukuje broj ostarelih ćelija za 50% i podstiče nastanak novih.
Za hidrataciju je zadužen biljni glicerin, dobijen iz šećerne repe, kokosovog ulja, ulja suncokreta i uljane repice.
Mineralni puderi reflektirajući svetlost omekšavaju ten, umanjuju nepravilnosti i matiraju.
Crème Prodigieuse® svilenkaste je i ultra nežne teksture koja diskretno sjaji na koži – za matirajući izgled i baršunast osećaj na koži.

Povezana vest:  Nik Kejv o svom rodnom gradu, bogu, erotici...

Preporučena cena: 2.648,00 dinara

NUXE proizvode potražite u odabranim apotekama.
www.nuxe.rs