Zorana Arunovic u druzenju sa decom1

Delez Srbija obradovala 460 đaka prvaka vrednim poklonima i druženjem sa Zoranom Arunović

Povodom početka nove školske godine, kompanija Delez Srbija (Delhaize Serbia) tradicionalno je organizovala predstavu i dodelu poklona za decu svojih zaposlenih koja kreću u prvi razred osnovne škole. Više od 460 dece je primilo vaučere i paket sa školskim priborom sa znakom Olimpijskog komiteta Srbije koji će im ulepšati prve školske dane.
Zorana Arunović, reprezentativka Srbije u streljaštvu, družila se sa mališanima na predstavi i pomagala im da se prisete azbuke, brojanja i ostalih osnovnih lekcija koje će ih od 01. septembra sačekati u školi.
-Želeli smo i ove godine da sa našim zaposlenima podelimo radost oko polaska njihovih đaka prvaka u školu, i zajedno obeležimo novo poglavlje u njihovim životima. Posebnu brigu posvećujemo dobrobiti naših zaposlenih i njihovih porodica, i stoga organizujemo niz raznovrsnih aktivnosti koji su usmereni na unapređenje kvaliteta života naših saradnika – izjavila je Sanja Jevđenijević, potpredsednica ljudskih resursa i organizacionog razvoja Delez Srbije.

Povezana vest:  Izložbom Work in Progress počeo 30. Amstel Fashion Week