Premijera muzičke komedije „Mama Mia! Idemo ponovo“ u Kombank dvorani

///Premijera muzičke komedije „Mama Mia! Idemo ponovo“ u Kombank dvorani

Premijera muzičke komedije „Mama Mia! Idemo ponovo“ u Kombank dvorani

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, u sredu 18. jula u 20h u Kombank dvorani se premijerno vraćamo na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski proslavljene grupe ABBA.

Za sve posetioce u velikom holu Kombank dvorane će uoči premijere ovog filmskog hita biti organizovan spektakl plesne grupe „Timbao Cubano“ i piće dobrodošlice.

Povezana vest:  Filmu "Argo" nagrada Udruženja producenata

U nastavku muzičke komedije pod nazivom „Mama Mia! Idemo ponovo“ glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) i planetarna zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Povezana vest:  Skorseze: Volim 3D filmove

Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

„Mama Mia! Idemo ponovo“ i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Povezana vest:  Vim Venders na Beldocsu

Karte za premijeru filma su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

By | 2018-07-13T23:23:08+00:00 jul 13th, 2018|Film|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.