Heath_Ledger_Michelle_Williams

Na današnji dan pre četiri godine napustio nas je Hit Ledžer
 
Tačno četiri godine otkako je preminuo, glumca Hita Ledžera brojni obožavatelji, prijatelji, kolege glumci, reditelji, ali i njegova bivša devojka Mišel Villjams nisu zaboravili.
22. januara 2008. godine u 28. godini života preminuo je glumac Hit Ledžer od posledica slučajnog predoziranja tabletama u svom stanu u Njujorku. Ni četiri godine nakon tog nesrećnog događaja Heita brojni fanovi, prijatelji te ljudi iz filmskoga sveta nisu zaboravili. Mnogi su na njegovu četvrtu godišnjicu smrti na twitter profili u čast Hitu napisali statuse ‘R.I.P.’, ‘Nikad ga nećemo zaboraviti’ ili ‘Zaujek ćeš biti u našim srcima’.
Hita nije zaboravila niti njegova bivša devojka Mišel Vilijams koja je s njim raskinula pola godine pre nesrećnog događaja. Otkako je slavni glumac, poznat po ulogama u filmovima ‘Planina Brokeback’, ‘Vitez tame’, te ulozi Jokera u drugom nastavku sage o ‘Batmanu’ za koju je posthumno dobio i Oskara, preminuo Mišel, koja s Ledžerom ima i 6-godišnju kći Matildu, ne krije da njegovu smrt još uvek nije prebolela.
Tako je nedavno, pozirajući za časopis GQ poput zanosne Meriln Monro otkrila: – Stvarno sam želela da Matilda dobije brata ili sestru i da među njima ne bude velika razlika u godinama. Sad to više nije moguće. Koliko god je meni bilo teško zbog nekih stvari, još mi je teže zbog nje. Ima mnogo stvari koje joj ne mogu dati – uspomene koje imam, stvari koje me podsećaju, priče.
Mišel je također otkrila i kako sanja o svom ponovnom susretu s Hitom s kojim je bila u vezi od 2004. do 2007. godine.
-Jako mi je teško o tome pričati, ali moram priznati da mi je to jedna od omiljenih stvari o kojima volim maštati. Volim zamišljati naš ponovni susret.

 

Povezana vest:  Psihološki triler "Savršen neprijatelj" u bioskopima od 8. aprila