Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Srbiju

///Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Srbiju

Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Srbiju

BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 poseduje duboku crnu, bogatu boju i širok ugao gledanja, koji omogućavaju zadovoljavajuće vizuelno iskustvo. Modeli televizora od 65 i 55 inča biće dostupni u evropskim prodavnicama od maja.

Kompanija Sony Europe je najavila cene i dostupnost televizora BRAVIA OLED 4K HDR serije AG8 u Evropi. U odabranim zemljama vršiće se porudžbine pre komercijalne dostupnosti ovog proizvoda, za koji se očekuje da će se početkom maja naći u maloprodajnim radnjama.

Televizor AG8 serije koristi OLED ekran sa osam miliona samoosvetljenih piksela za jedinstven kontrast i vernost boja. Sadrži 4K HDR Processor X1 Extreme koji uključuje tri tehnologije: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ i dvostruku obradu baze podataka – sve rade skladno kako bi omogućile realističnu sliku bez obzira na to da li gledate TV emisiju, strimujete najnovije serije ili uživate u blokbasteru gledajući ga sa diska. Osim toga, televizori AG8 serije imaju Dolby Vision™ koji verno prenosi nameru kreatora sadržaja i stvara bioskopski doživljaj u vašem domu.

Povezana vest:  Prvo pojavljivanje Erbasa A380 na aero-mitingu u Rusiji

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i genijalnoj upotrebi najsavremenijih tehnologija u odeljenju za zvuk, AG8 OLED televizor pruža zaista impresivno iskustvo gledanja. Renomirani Acoustic Surface Audio kompanije Sony, sa zvukom koji dolazi do vas sa celog ekrana, donosi savršenu harmoniju slike i zvuka za razliku od klasičnih televizora. Za dodatno prilagođavanje i raznovrsnost dizajna, postolje AG8 može da se rotira za 180 stepeni i podigne da bi bilo mesta za dodatni soundbar.

BRAVIA OLED 4K HDR televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su Google Play™, YouTube™, Netflix, Prime Video i još mnogo toga[i]. Da bi televizor bio još pametniji, AG8 serija ima ugrađeni Google asistent[ii]. Gledaoci mogu jednostavno da razgovaraju sa televizorom pomoću Google asistenta da bi brzo planirali dan, otkrili sadržaj ili pustili TV emisije, filmove i drugo.

Povezana vest:  HP omogućava mobilnim operatorima da dodatno personalizuju usluge

Informacije o cenama i dostupnosti možete naći na sajtu kompanije Sony: https://www.sony.rs/electronics/televizori/ag8-series/specifications.

Google, Android TV i druge srodne oznake i logotipi zaštitni su znakovi kompanije Google LLC.

Prime Video i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih članica.

 

 

 

[i] Dostupnost zavisi od regiona.

[ii] Dostupnost Google asistenta zavisi od regiona.

Povezana vest:  Samsung predstavio novi, revolucionarni Soundbar na sajmu CES2016
By | 2019-04-26T16:08:38+00:00 april 26th, 2019|Kompjuteri i tehnika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.