105 inch CURVED UHD TVSamsung predstavio Smart podršku za televizore

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Samsung Smart podršku za televizore dijagonale 37 inča i veće. Dodatna podrška koju Samsung nudi kupcima TV prijemnika važi tokom garantnog roka uređaja i trenutno je dostupna u Beogradu. Uključuje brz odgovor na korisnikovu prijavu u roku od 24 časa, podršku i dolazak Samsungovog terenskog tehničara na adresu kupca, uređaj na korišćenje u slučaju da popravak TV prijemnika nije moguće obaviti za jedan dan kao i podršku na daljinu, povezivanjem na uređaj kroz Samsungov call centar.
„Samsung je posvećen svojim korisnicima kroz stalne inovacije, poboljšanja i unapređivanje doživljaja gledanja televizije“, naglasio je Min Ho Bae, rukovodilac sektora servisne podrške u kompaniji Samsung Electronics. „U želji da učinimo još više i korisnicima naših TV uređaja garantujemo najbolju tehničku podršku, uveli smo uslugu Samsung Smart podrške, koja im pruža dodatnu sigurnost, tokom čitavog garantnog roka uređaja. Ovo će ujedno podići njihovo zadovoljstvo na novi nivo, imajući u vidu da je kvalitetna post-prodajna podrška važna kao i kvalitet uređaja“.
Takođe, kupovinom Samsung Smart televizora serije 7, 8 i 9, korisnici dobijaju mogućnost korišćenja usluge Samsung Premium Servis. Usluga obuhvata individualan pristup i upoznavanje sa mogućnostima navedenih „premium“ serija uređaja u domu kupca, a dostupna je korisnicima na području Beograda, Niša i Novog Sada. Dodatna pogodnost Premium Servisa će kupcima Samsungovih elitnih serija pomoći da detaljno upoznaju sve napredne mogućnosti, koje te pametne uređaje izdvajaju od konkurencije.

Povezana vest:  Isključite se i igrajte se: Barbie™ telefon na preklop, najvreliji aksesoar ovog leta