udario_me_pubertet_u_glavu„Udario me pubertet u  glavu“ , je zabavan roman o problemima ulaska u pubertet , koji je, na veoma zanimljiv način  ilustrovao Tihomir Čelanović.

Dečak  Zvezdan  je upravo ušao u pubertet i zaljubio se u Zoricu. Svet  mu je izvrnut naglavačke brojnim igrama, nepouzdanim drugarima, žurkama i nestašlucima,a  povrh svega  toga on dobija još jedan strašan udarac: Zorica odlazi iz grada!  Ovo je, između ostalog, i priča o tome,  kako preboleti ljubav svog života u  u pubertetu.

Povezana vest:  Pozorište na Terazijama - Repertoar za MAJ 2010.

Ovaj roman objavljen je u  ediciji „Gnezdo“ , koja obuhvata knjige domaćih autora i ilustratora i otvara nove vidike književnosti za decu.

Robert Takarič je profesor i pedagog drame, dramski pisac i pisac za decu iz Sente. Napisao je više knjiga za decu i dobio prestižne nagrade kao što su „Mali Princ“, „Neven“, „Dositejevo pero“…

Tihomir Čelanović je rođen 1977. u Beogradu. Crta stripove, ilustruje knjige i povremeno se bavi animacijom i muzikom. Radove je objavljivao u brojnim časopisima, a za ilustracije u knjizi „Basne“ Radomira Putnikovića dobio je nagradu Neven 2005. godine.

Povezana vest:  NOVI IZLOZI KRASE ZGRADU NARODNOG POZORIŠTA U BEOGRADU

Roman „Udario me pubertet u  glavu“ možete pronaći od od  20. oktobra  u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.