Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan izdavaštvo je za svoje verne čitaoce pripremilo sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu. Iskoristite dane fantastičnih popusta kojima su obuhvaćena sva izdanja Vulkan izdavaštva. Do 23. aprila kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarujete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više naslova. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Akcijom su obuhvaćena sva izdanja – klasici svetske i srpske književnosti, knjige domaćih autora, fantastični romani za mlade, knjižice sa nalepnicama i mekanim teksturama za najmlađe, kao i brojna edukativna izdanja za male genijalce, mnoštvo interaktivnih knjiga, bojanke, slikovnice, kreativni blokovi, mozgalice za radoznalce i romani za sanjalice.

Povezana vest:  Promocija festivala “Dani Sarajeva” – ulična akcija u Beogradu

Knjigu Čovek peva posle rata Dušana Vasiljeva preporučujemo svim ljubiteljima stihova koji nadilaze i vreme i prostor. Bestseler iz oblasti kulturne antropologije Zora svega: Nova istorija čovečanstva Dejvida Grejbera i Dejvida Vengroua otkriće ljubiteljima popularne nauke nove mogućnosti za ljudsku emancipaciju. U dosad najobuhvatnijoj knjizi o Nikoli Tesli Tesla – duh, delo, vizija Branimira Jovanovića pronaći ćete dragocene Tesline zapise, preuzete iz različitih pisama i njegovog dnevnika. Ljubitelje popularne nauke očekuje uzbudljivo putovanje kroz vreme i prostor u knjizi Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? dr Teodora Papakostasa. Romansa puna strasti očekuje vas u novom trileru Sandre Braun Težak izbor.

Najmlađe čitaoce obradujte očaravajućom pričom Vetar u vrbaku, klasikom svetske književnosti britanskog pisca Keneta Grejama, kompletom Edukativni vozić: Azbuka, zahvaljujući kom će deca naučiti azbuku kroz igru, uz zabavnu slagalicu, igru pamćenja i knjigu, ili superzabavnim koferčićima Vozila i Svetlucavi svet, koji sadrže tri knjige sa aktivnostima i više od 1.000 nalepnica.

Povezana vest:  Budite deo predstave Dogvil

Urnebesne avanture za najmlađe potražite u najpopularnijim serijalima o čuvenom Dogmenu, jedinstvenoj Isidori Mun, voljenom Džeronimu Stiltonu…

NAPOMENE:

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 15% popusta na sajtu.

** Za kupovinu tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom akcije dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Povezana vest:  Regionalna književna konferencija „Book Talk 2015“ od 3. do 5. septembra u Novom Sadu