Priča protkana snažnim emocijama: Dete Toskane

///Priča protkana snažnim emocijama: Dete Toskane

Priča protkana snažnim emocijama: Dete Toskane

Ukoliko ste ljubitelji raskošnih istorijskih priča protkanih snažnim emocijama, roman Dete Toskane je pravi izbor za vas! Kad se ćerka čuvenog britanskog pilota vrati u Englesku kako bi organizovala očevu sahranu, među njegovim ličnim stvarima pronalazi pismo sasvim neočekivanog sadržaja. Dok pokušava da zaleči rane, kreće na put u Toskanu kako bi otkrila istinu o svojoj porodici. Međutim, postoje ljudi koji ne žele da otvore vrata prošlosti. Da li će Džoana uspeti da otkrije sve što je naumila a da ne ugrozi sopstveni život, saznajte u romanu Dete Toskane.

Autorka ove nesvakidašnje priče Ris Bouen dobila je čuvenu nagradu Agata Kristi za najbolji roman, uz brojna druga priznanja, nominacije i vrhunske kritike. Rođena je u Batu, u Engleskoj, pohađala je Univerzitet u Londonu, a trenutno živi na relaciji između severne Kalifornije i Arizone.

Povezana vest:  Šesta novosadska Noć muzeja otkriva nove lokacije u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave!

Vulkan izdavaštvo je do sada objavljivalo naslove sa sličnom tematikom, među kojima su: Život je kratak kao san Tereze Revaj, Pod grimiznim nebom Marka Salivana i Prokletstvo porodice Palmizano Rafela Nadala Farerasa.

By | 2019-06-19T11:56:16+00:00 jun 19th, 2019|Kultura|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.