ruska_vojska1

Hor, balet i orkestar ruske armije iz St. Petersburga 12. decembra u Sava centru
 
Jedan od najpoznatijih ruskih vojnih ansambala, čuveni Hor, balet i orkestar Ruske vojske iz St. Petersburga, u okviru svoje evropske turneje nastupiće u Sava centru 12. decembra u 20 časova.
Ovaj poznati umetnički ansambl uspeo je da, tokom mnogo godina, neguje i sačuva suštinu ruskog folklora i predstavi autentičnu rusku tradiciju. Najpoznatije ruske pesme koje su vremenom postale svetski klasici (Oči čornije, Kaljinka, Čamdžije sa Volge…) u izvodjenju muškog hora Ruske armije, ostavile su neizbrisiv trag u svetskoj riznici – muzike miliona.
Mešoviti baletski ansambl sačinjavaju izuzetni umetnici, a neki od njih su i vrhunske akrobate. Obučeni u tradicionalne živopisne kostime, originalnim koreografijama i neverovatnim plesačkim talentom, uspevaju da prenesu svoju emociju – emociju ruske duše, i publici dočaraju trenutke koji se ne zaboravljaju.
Hor, balet i orkestar Ruske vojske iz St.Petersburga, sa preko 100 vrhunskih umetnika, povešće ljubitelje muzike i plesa u muzički vremeplov, na veliko putovanje u staru Rusiju.
Velika dvorana
12. decembar, 20.00
Cena ulaznica: 1900, 2200, 2500 i 2700 din.
Povezana vest:  Novi heroj je u gradu! Dogmen – strip koji obožavaju i dečaci i devojčice