Leto u Obrenovcu

Podrška EXIT fondacije festivalu „Leto u Obrenovcu“

U subotu, 9. avgusta na platou ispred Doma kulture u Obrenovcu, počinje petodnevni festival pod nazivom „Leto u Obrenovcu“. Ovom festivalu, koji organizuju Građanske inicijative i Fondacija mladih Obrenovca, podršku je pružila EXIT fondacija, kao i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, MTV, Coca Cola i mnogi drugi. U toku ovih pet dana građane Obrenovca očekuje bogat kulturni i muzički program.
Festival je pokrenut sa idejom da građanima Obrenovca koji nisu u mogućnosti da sebi priušte odmor usled poplava koje su ih zadesile i rekonstrukcije koja tek sledi, pruži besplatan kulturni i muzički sadržaj. Uz podršku EXIT festivala, kao i MTV-ja, očekuje se bogat muzički program, a neka od imena koja će nastupati su Sevdah Baby, Prti Bee Gee, kao i mnogi drugi bendovi i DJ-evi. Pored muzičkog dela, festival nudi i raznovrstan filmski, pozorišni i plesni program.
Festival će se održati na platou ispred Doma kulture u Obrenovcu od 9. do 13. avgusta, a podršku u realizaciji dali su EXIT Fondacija, MTV, De:Work, Coca Cola, MCF MegaCom, Centar E8, kao i svi izvođači koji za građane Obrenovca nastupaju bez honorara.
EXIT fondacija putem programa EXIT Aid kontinuirano pruža podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. Podrška festivalu „Leto u Obrenovcu“ samo je jedan u nizu koraka dugoročne pomoći i podrške poplavljenim područjima

Povezana vest:  SMIRNOFF MIDNIGHT CIRCUS I MISS MILIE U KRUGU