Pedala-fb-sa-prijavom

PEDALA! – talmičenje najluđih zvučnih efekata

Muzičari, improvizatori, eksperimentalisti, frikovi, gikovi, ludaci i manijaci svih spavaćih soba ujedinite se! Besomučnim probama po atomskim skolništima i celonoćnim drndanjem opreme sa sluškama na ušima kako ne biste probudili komšije nije došao kraj, ali se konačno ukazuje prilika da pokažete sve ono što znate i možete.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert posvećen grupi "Indeksi"

U sredu, 22. aprila u Kulturnom centru GRAD, sa početkom u 19 časova zvanično počinje PEDALA! – takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata. Veče lude improvizacije, sirove energije i potencijalno beskonačne kreativnosti. Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sintisajzer, mikrofon, sempl sa mobilnog ili gole ruke, jedini uslov je da nema kompjutera i da sve ide na živo!

Povezana vest:  Novi datum za koncert norveške grupe Wardruna u Beogradu

Pokaži šta znaš u 5 minuta žanrovski neograničenom, ukusno neukalupljenom, ludom i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati stručni žiri prekaljenih muzičara u postavi:
Goran Simonoski aka Piece of Shh…
Danilo Nikodinovski (Consecration)
Vukašin Đelić aka WoO

Prijave sa: Imenom i prezimenom, umetničkim imenom ili imenom benda, informacijom o opremi koju donosiš sa sobom i nekim snimkom onoga šta možemo da očekujemo od tvog zvuka šalji na mejl [email protected] do nedelje 19. aprila.

Povezana vest:  Obojeni program prvi put u klubu "Drug§tore" 24.januara

Satnica:
19.00 – registracija učesnika i setup
21.00 – takmičenje
23.00 – live nastup TBA

Ufur 200 kinti, za učesnike free