Meshell Ndegeocello zatvara Musicology Barcaffè Sessions spektakularnim klupskim koncertom

/, Uncategorized/Meshell Ndegeocello zatvara Musicology Barcaffè Sessions spektakularnim klupskim koncertom

Meshell Ndegeocello zatvara Musicology Barcaffè Sessions spektakularnim klupskim koncertom

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostalo je još samo dva koncerta i sigurno dve najveće zvezde serijala: Gregory Porter 20. arila, a svega nekoliko dana kasnije i Meshell Ndegeocello, 26. aprila.

 Meshell Ndegeocello će zatvoriti koncertnu seriju Musicology Barcaffè Sessions nastupom u klubu Bitefartcafe, 26. aprila.  Ovo će biti njen prvi nastup u Srbiji, a na veliko zadovoljstvo beogradske publike, Meshell će predstaviti svoj jedanaesti album “Comet, Come to Me”.

Meshell kaže da je dobra u melodičnim i zvučnim stvarima, ali ne misli da ima mnogo toga da kaže. « Zaista uživam u slagalici koju pravim od tekstova pesama i melodija koje pišem za njih.  Mislim da moja publika to prepoznaje. Veoma sam uzbuđena što nastupam u Beogradu, jer nikada ranije nisam bila ovde. Zaista je lepo znati da publika širom sveta prepoznaje i voli moju muziku. »

Gregory Porter je jedan od onih istinskih džez glasova koji klize niz vaše uvo direktvo u dušu. O tome koliko srpska publika voli njegovu muziku najbolje svedoči činjenica da je zbog velikog interesovanja, koncert koji je prvobitno trebao da se održi u Bitefartcafeu, premešten u Dom Sindikata. Gerory kaže da ga to nije iznenadilo.

Povezana vest:  Dupla MTV Premijera: Massimo – “DODIRNI ME slučajno” i Ella Dvornik– “ROĐENI U KRIVO VRIJEME”

Muzika nosi univerzalno osećanje. Siguran sam da većina ljudi u Srbiji govori engleski, ali čak i da ne razumeju o čemu pevam, muzika ima moć dođe do svačijeg srca i duše.  Poslednji put kada sam bio u Beogradu, baš na Musicology festivalu, osetio sam tu fantastičnu energiju. Jedva čekam da ponovim ovo iskustvo.

Musicology Barcaffè Sessions je događaj za sve one sa istančanim ukusom. A u ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklapa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta. Prepustite se uživanju u najboljim notama i ukusu Barcaffè espresso kafe. Vidimo se 20. i 26.  aprila na Musicology Barcaffè Sessions.

Povezana vest:  KRIŠKE, OLA HORHE, REFLECTIONS OF INTERNAL RAIN, ŽENEKESE I PARTIBREJKERS NA GLAVNOJ BINI EXIT FESTIVALA

 

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

By | 2017-04-17T10:59:36+00:00 april 17th, 2017|Muzika, Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.