jessie_j_loft_1 

World Stage: Drake & Jessie J @ Wireless 2012
 
Ovog petka, 23. novembra u 20:50, MTV donosi čak dva sjajna nastupa sa ovogodišnjeg Wireless Barclaycard Festivala: gledaoci MTV kanala imaće priliku da pogledaju snimak nastupa popularnog Drake-a, a potom će Jessie J pokazati kako snažan glas ide ruku pod ruku sa dinamičnim performansom!
Od trenutka kada je davne 2006. izbacio svoj prvi miks pesama, kanadski reper Drake je brao hvale kritike za svoje strastvene nastupe i iskrene tekstove. Nastupom na Wireless Festivalu 2012, Drake je zablistao izvideći čitav niz hitova, ne ogrmonu sreću prisutne britanske publike.
Londonka Jessie J se na sceni pojavila krajem 2010. godine, nakon što se dokazala pisanjem pesama za Chris Browna, Miley Cyrus i Justin Timberlakea. Njen prvi singl „Do It Like a Dude“, postao je svetski hit, debi album Jessie J pod nazivom Who You Are, izbacio je još niz hitova. Naoružana njima i svojim moćnim glasom, Jessie je protutnjila stejdžom Wirelessa, energijom i nastupom koji su publiku i te kako digli na noge.
Budite uz MTV ovog petka, 23. novembra u 20:50 i pogledajte kako sjajne nastupe dvoje muzičara na Wireless Barclaycard Festivalu 2012!

 

Povezana vest:  Bruno Mars umetnik godine u izboru Bilborda