Američka pevačica Lejdi Gaga odložila je evropski deo turneje za sledeću godinu zbog zdravstvenih problema, saopštili su danas organizatori.

Šestonedeljni deo svetske turneje Lejdi Gage trebalo je da počne u Barseloni 21. septembra i da se završi 28. oktobra u Nemačkoj, a predvidjeni su bili i nastupi u Švajcarskoj, Italiji, Belgiji, Holandiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj i Švedskoj.

Povezana vest:  Demanti tvrdnji da je Vitni Hjuston na lečenju

-Lejdi Gaga trpi jake fizičke bolove koji utiču na njenu sposobnost da nastupa. O njoj će i dalje brinuti medicinski stručnjaci koji su preporučili odlaganje – naveo je organizator turneje Lajv nejšon (Live Nation).

U saopštenju se navodi da 31-godišnja pevačica „planira da provede narednih sedam nedelja“ sa svojim doktorima u cilju otklanjanja bola koji i dalje utiče na njen svakodnevni život.

Povezana vest:  Vlatko Stefanovski i orkestr 30 harmonika na otvorenoj sceni tvrđave Kanli kule u Herceg Novom

Lejdi Gaga, poznata po hitovima „Bad romance“ i „Poker face“, prošle nedelje je otkazala nastup u Brazilu pošto je smeštena u bolnicu zbog „jakih bolova“, a prethodno je otkazala i koncert u Montrealu. Ona je danas na Instagramu navela da je iskrena povodom svoje „borbe s fizičkim i mentalnim zdravljem“ i da „godinama traga za uzrokom problema“.

Za sada nisu saopšteni novi termini evropskog dela turneja, a Lajv nejšon navodi da će drugi deo severnoameričkog dela turneje biti nastavljen u novembru, kako je i planirano.

Povezana vest:  Kemal Monteno: Već drugi put me sahranjuju