Povodom Dana žena i proslave 100 uspešnih dana aktuelne ski sezone, Olimpijski centar Jahorina organizovao je za sve svoje goste još jedan spektakularan koncert na kojem su sve goste planine zabavljali Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Dejan Petrović sa Big bendom. Ovaj trio učinio je nezaboravnom osmomartovsku noć velikim hitovima i odličnim muzičkim performansom za više od 4.000 gostiju, koji su zajedno sa njima pevali do kasno u noć.

Povezana vest:  Prognoza za večeras: uragan dobre muzike i smeha u Studiju. Gostuju Hurricane, Nina Badrić i Dženan Lončarević

Vrhunac sedmočasovne zabave na Jahorini svakako je bio emotivni nastup Dragane Mirković, koja je pevajući svoje hitove prošetala kroz publiku i prema njihovim željama birala svoj repertoar. Koncert je otvorila Nikolina Kovač koja je zagrejala atmosferu, dok je Dejan Petrović sa Big bendom u kasnim časovima dobro poznatim obradama najpoznatijih stranih i domaćih pesama podstakao sve prisutne na igru i dobru zabavu.

Povezana vest:  METALLICA – Vodič kroz Ušće, 8. maja

OC Jahorina pripremio je za sve dame mnogobrona iznenađenja,  od besplatnog skijanja u toku dana i noći do poklona koje su im uručili u saradnji sa agencijom Pristom i Essencom. Takođe, u toku dana na Jahorini je podeljeno gotovo 1.600 Essence make up proizvoda, kao i veliki poklon paket koji je osvojila devojka sa najboljom fotografijom tog dana.

Predstavnici Olimpijskog centra Jahorina istakli su da je ovo još jedan od projekata koji je protekao više nego uspešno, što najbolje pokazuje popunjenost svih jahorinskih smeštajnih kapaciteta,  ali i odlična posećenost kocerta. Najavili su još novih projekata sa kojima će nastaviti da raduju svoje goste,  te pozvali sve da u narednom periodu skijaju na Jahorini jer kako kažu u narednom periodu ih očekuju nove snežne padavine i još dobrog skijanja na  olimpijskoj planini.

Povezana vest:  Milica Pavlović osvaja Grčku