beyonce-001

Bijonse doputovala u Beograd, počela probu u Areni

Popularna pevačica Bijonse stigla je danas posle podne u Beograd i odmah započela probu u Kombank areni, u kojoj će 15. aprila održati koncet na početku svoje svetske turneje, rekla je Tanjugu predstavnica Kombank arene Danijela Rakić. Bijonse je doputovala sama, privatnim avionom, a pojedinosti oko dočeka i probe ugovorene su ranije i sve protiče u najboljem redu, dodala je ona.
Masivna produkcija za koncert dovežena je u 27 šlepera. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju čini 100 osoba.
Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine – glavnu, koja će biti na istočnoj strani, i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača.
Ulaznice za prvi nastup u Srbiji jedne od najpopularnijih pevačica današnjice rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana.
„The Mrs. Carter Show World Tour“ je njena prva turneja posle tri godine i planirano je da traje godinu dana. Obuhvatiće po dvadesetak gradova u Evropi i Severnoj Americi, dok će u drugom krugu obići Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.
Do sada je objavila četiri solo albuma, koji su bili na vrhu top lista i prodati u više od 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Časopis „Bilbord“ ju je proglasio za najboljeg ženskog izvođača i najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Povezana vest:  Muzej jamajčanske muzike 2011. u Kingstonu