miley-majZnate li čega se plaši Miley Cyrus?

Kelly Osbourne otkrila je kako njena bliska prijateljica Miley Cyrus ima strah od perika, a u svetu slavnih nije usamljena.
Glumica i pevačica se grozi pomisli kako stavlja lažnu kosu preko svojih prirodnih pramenova, a njen strah proizlazi iz sablasnih susreta s perikom iz prošlosti.
Alui Miley nije jedina zvezda s neobičnom fobijom.
Model Poppy Delevingne nedavno je priznala da se boji dugmića i tvrdi kako se oseća ‘fizički bolesna’ kad vidi kopče na odeći.
-Imam fobiju od dugmića, od kojih se osećam fizički bolesna. Jednom sam zagrlila i uhvatila za guzu devojku koja je nosila farmerke sa šarenim dugmićima na džepovima. Pomislila sam ‘O moj Bože, šta je ovo?’ a kad sam ih videla, pozelenela sam – objasnila je Poppy.
Sivi Kaneswaranu, pevaču grupe The Wanted, noćna se mora obistinila kad je ušao u rezervisanu sobu hotela u New Yorku i video da je uređena na temu tačkica.
-Odlično! Uđem u svoju hotelsku sobu, a tamo moja najgora noćna mora. Tačkice na zidovima, po posteljini i podovima – tweetao je Siva.
Nije on jedini član boy benda s čudnom fobijom. Nialla Horana, člana One Directiona, muči ornitofobija – strah od ptica. Pred nastupe postane jako nervozan ako golubovi lete uokolo, ali za to ima i valjan razlog.
-Ne mogu ih podneti otkako mi je jedan uleteo kroz prozor kupatila i pogodio me dok sam piškio. To je bilo dovoljno. Mislim da me golubovi ciljaju – zaključio je Niall.

Povezana vest:  Harry Styles kao DJ-a na London Fashion Weeku