Deep vodaDEEP VODA DOBILA NAGRADU ZA NAJBOLJE PAKOVANJE

Kompanija Mineralna voda Duboka dobila je Regpak nagradu za najbolju ambalažu u regionu za pakovanje mineralne vode Deep, koja je premium proizvod namenjen ugostiteljskom (HoReCa) segmentu. Staklena boca Deep vode ocenjena je kao najbolja u 2014. godini u konkurenciji 25 nominovanih proizvoda iz regiona, a proizvod je nastao kao rezultat saradnje kompanije Mineralna voda d.o.o, koja flašira mineralnu vodu Duboka, i dizajnerskog studia Design by Insomnia. Zahvaljujući ovoj nagradi ambalaža Deep vode je stekla uslov za nominaciju za WorldStar nagradu koju dodjeljuje Svetska organizacija za ambalažu (WPO).
„Deep je nastao u želji da domaćim i inostranim ugostiteljima ponudimo vrhunsko pakovanje vode, koje će osvajati svojom elegancijom i jednostavnošću. Naš osnovni brend je Duboka i nastojali smo da portfolio obogatimo premium proizvodom koji nosi internacionalno ime naše vode. Regpak nagrada je prva potvrda da smo sa dizajn timom studija Design by Insomnia kreirali kvalitetan proizvod i verujemo da će Deep uskoro postati simbol svakodnevnog uživanja u kafićima i restoranima“, izjavio je Miloš Marković, direktor kompanije Mineralna voda d.o.o.
Dodelu nagrada organizuju Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, kompanija Tectus d.o.o. iz Zagreba i stručni časopis Ambalaža/REGprint. Regpak se dodeljuje za najbolji proizvod iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore. Dodela nagrada za 2014. godinu održana je krajem maja na Plitvičkim jezerima, a nagradu je uručio Thomas L. Schneider, predsednik Svetske organizacije za ambalažu (WPO).

Povezana vest:  MIKSER FESTIVAL I BELGRADE FASHION WEEK NA EXITU! (FOTO)