Tempo nagradio kupce sa 12 Ford FiestiTempo nagradio kupce sa dvanaest Ford Fiesta

Glavne nagrade u Tempovoj nagradnoj igri „Pogodi broj i Ford je tvoj“, dvanaest automobila punih proizvoda u vrednosti od 100.000 dinara, podeljene su ispred Tempa na Adi dobitnicima iz svih krajeva Srbije: Novog Sada, Kraljeva, Čačka, Užica, Niša, Kragujevca, Šabca, Vrnjačke banje i Beograda.
Tokom decembra kupci su u Tempu uz dobijeni račun od 5000 dinara ostvarivali pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Bilo je potrebno pogoditi koliko ima artikala u Fordu, a automobile su odvezli oni koji su prvi pogodili tačan broj.
„Tempo je prepoznatljiv po svom raznovrsnom asortimanimu i redovnim akcijskim programima, ali i po posvećenosti kupcima koje stalno nastojimo da iznenadimo. Upravo zbog toga je i osmišljena ova nagradna igra koja je usrećila 12 naših kupaca iz raznih gradova u Srbiji. Naše verne kupce ove godine čekaju još mnoga iznenađenja i novine u Tempu“, istakla je Jelena Ristić, potpredsednica za marketing I strategiju Delez Srbija.
„Hvala Tempu na možda najlepšoj nagradi koju sam ikad dobila. Kada smo se prijavljivali za ovu nagradu, nisam ni zamišljala da će se ovaj momenat desiti.“ – izjavila je Danica Marković dobitnica nagrade.
Dodelu nagrada obeležio je mini-koncert grupe MVP koji su pred kupcima izveli nekoliko svojih najvećih hitova, a najveseliji su bili svakako dobitnici nagrada.
Osim ove akcije, do kraja januara na Tempu na Adi, biće otvoreno klizalište, na kome će umesto ulaznice, biti dovoljno da posetioci ostave knjigu koja će kompanija Delez Srbija proslediti izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Posavski Partizani“ u selu Zabrežje, pored Obrenovca.

Povezana vest:  Venčali se Penelopa Kruz i Havijer Bardem