Nakon premijernog izvođenja, hit komedija “Mr Big u Beogradu” koja je oduševila publiku i za koju se tražilo mesto više početkom decembra, biće ponovo besplatno izvedena u atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 13. januara, u 18 sati.

Marijana Mićić i Mirka Vasiljević u ulogama Mari i Saki, kao i Saša Joksimović koji igra Gagija ponovo će sve prisutne nasmejati do suza kada se zajedno sretnu u priči o njihovom ljubavnom trouglu. Šta je potrebno da Gagi uradi kako bi proveo mirno popodne sa Mari i šta Saki misli o ženskom treningu i pilatesu – samo su neke od  zanimljivih scena koje očekuju publiku.

Povezana vest:  Obama neće biti pozvan na venčanje princa Vilijama

NEDELJA – 14. JANUAR

U nedelju, 14. januara, od 17 sati, posetioce BIG FASHION centra očekuje i tribina „Jači od bola“ poznatog pisca, predavača i trenera Siniše Ubovića.

Zaslužujete divan život činjenicom da ste ovde i da vam je život podaren s dobrim razlogom. Imate pravo da se razvijate i da cvetate jer to je jedini istinski odraz vašeg postojanja“, poruka je Siniše Ubovića u novoj knjizi „Jači od bola“.

Povezana vest:  Hajde da imamo vremena!

U okviru događaja biće organizovano potpisivanje knjige, kao i druženje sa čitaocima koji će ovom prilikom uživo moći da popričaju sa Sinišom na temu ličnog razvoja.

Ova knjiga  je osvrt na bol koji svako od nas nosi kroz život i sadrži praktična uputstva kako prevazići neke čak i najbolnije životne situacije. Govori se o razumevanju bola, zašto je nastao, odakle dolazi, šta znači i čemu nas uči. Kad razumemo bol, tek tada smo sposobni i spremni da ga prevaziđemo“ – izjavio je Ubović i još jednom pozvao sve zainteresovane na besplatnu tribinu i druženje u nedelju, 14. januara, u 17 sati, u atrijumu centra, u Višnjičkoj 84.

Povezana vest:  Elizabeta II odlikovala Helen Bonam Karter