Megan Fox ponovo ponela titulu najseksi žena na svetu

megan_fox_1Preko deset milona čitatelja magazina FHM odlučilo je da je najseksi žena na svetu 2009. glumica Megan Fox. Seksi brineta tu je laskavu titulu odnela i prošle godine, a to je pre nje pošlo za rukom jedino privlačnoj latino zvezdi Jennifer Lopez koja je najseksi žena na svetu bila 2001. i 2002. godine 
Atraktivna Megan iza sebe nema baš neke spektakularne uloge, ali muškoj populaciju to očigledno nije ni toliko bitno, jer ta nestašna devojka ima sjajno telo, predivno lice i brojne tetovaže zbog čega je mnogi nazivaju naslednicom Angeline Jolie.
Drugo mesto zauzela je lepa Jessica Aba koja u zadnje vreme ne snima puno, ali muškarci nikako ne mogu da izbiju iz glave njeno telo u plavom bikiniju iz filma „Into the Blue“ koji je punio bioskope pre pet godina.
Na trećem mestu je plavuša raskošnih oblina koja je muškarcima mamila uzdahe na žrebanju grupa za Svetsko fudbalsko prvenstvo – Scarlett Johansson, a na četvrtoj poziciji se smestila još jedna Jessica, lepotica fenomenalno izvajanog tela Jessica Biel.
Na petom mestu je glumica Madeline Zima koja je glumila u ‘Herojima’ i Kalifornikaciji’, a novopečena mama, manekenka Adriana Lima našla se na šestom mestu. Među prvih deset smestile su se još i Elisha Cuthbert, Heidi Montag, Anne Hathaway i Katy Parry.

Povezana vest:  Održana druga po redu humanitarna akcija „ALPHA Srećno drvce

Dvadeset najseksipilnijih žena na svetu po izboru FHM-a:

1. Megan Fox
2. Jessica Alba
3. Scarlett Johannson
4. Jessica Biel
5. Madeline Zima
6. Adriana Lima
7. Elisha Cuthbert
8. Heidi Montag
9. Anne Hathaway
10. Katy Perry
11. Marisa Miller
12. Britney Spears
13. The Veronicas
14. Erica Durance
15. Angelina Jolie
16. Kate Beckinsale
17. Natalie Portman
18. Hayden Panettiere
19. Eva Mendes
20. Diora Baird

Povezana vest:  Hemofarm predstavio Izveštaj o održivom razvoju za 2017. - DA SE BOLJE RAZUMEMO I GLEDAMO SVET ISTIM OČIMA