coca_cola_slika

COCA COLA KARAVAN

Postanite deo praznične čarolije – podelite radost

 

Coca-Cola praznični karavan prikuplja novogodišnje čestitke za decu koja praznike provode u bolnicama

U susret novogodišnjim praznicima Coca-Cola praznični karavan obići će osam gradova u Srbiji, u periodu od 21. decembra do 1. januara 2012. Na centralnim gradskim trgovima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Kruševcu, Kragujevcu, Čačku i Subotici, Deda Mraz i njegova polarna družina širiće duh radosti, optimizma i prazničnog darivanja među sugrađanima, a u zimskoj čaroliji posebno će uživati najmlađi.

Povezana vest:  Kompanija Rio Tinto podržala borbu protiv pandemije COVID-19 u Beogradu i Loznici sa 40.000 eura

U toku karavana biće organizovano prikupljanje novogodišnjih čestitki za decu širom zemlje koja praznike provode u bolnicama, kako bi im se lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje ulepšali predstojeći praznici. Velikoj novogodišnjoj akciji pravljenja i prikupljanja čestitki za decu u bolnicama priključili su se i učenici osnovnih škola širom Srbije, koji su želeli da svojim vršnjacima praznike učine veselijim.

Svi sugrađani koji žele da budu deo praznične čarolije, pozivaju se da zajedno sa svojim porodicama naprave novogodišnje čestitke!

Povezana vest:  Office Shoes spremio popust na Kitten modele za maturantkinje

Gradski trgovi će od 18 do 20 sati biti mesto sastajanja gde će Deda Mraz i njegovi pomoćnici – polarni medvedići Mrazuljak, Sneguljak, Njuškica, Grudvica i Mrvica, prikupljati čestitke, a zatim će ih odneti u lokalnu bolnicu gde će mališanima pripremiti nezaboravno druženje.

Coca-Cola praznični karavan kreće na put iz Beograda 21. decembra, zatim će posetiti Suboticu (Trg Slobode – 22. decembar 2011), Novi Sad (Trg Slobode – 23. decembar 2011), Beograd, (Delta City – 24. decembar 2011), Niš (Trg Kralja Milana – 26. decembar 2011), Kruševac (Trg Kosovskih junaka – 27. decembar 2011), Kraljevo (Gradska terasa –  28. decembar 2011), Čačak (Trg – 29. decembar 2011), Kragujevac (Trg kod krsta – 30. decembar 2011), i putovanje završava u Ulici otvorenog srca – 1. januara nove godine.

Povezana vest:  Počeli Nivea New Faces izbori!