Vlada_Stanojevic_Minja_Miletic__Nikola_Lazetic

Spektakularna nedelja u klubu Mr. Stefan Braun
 
Gordana_Draganic_zastitino_lice__Mr_Stefan_BraunPoznati beogradski klub Mr Stefan Braun uoči praznika organizovao je niz sjajnih žurki, a svi ljubitelji noćnog provoda imali su priliku svakog dana, da se dobro provedu u standardno veseloj amtosferi u društvu brojnih poznatih osoba.
Kao i prethodnih večeri ponedeljkom, estradne ličnosti pomagale su da se prikupljaju humanitarni prilozi za najugroženije a ovog puta šarmante pevačice Kaya Ostojić i Mina Kostić su prihvatile poziv kluba i pomogle akciju.
Protekli utorak protekao je u slavljeničkoj atmosferi, budući da je popularni TV voditelj Vlada Stanojević svoj rođendan proslavio upravo u lebdećem klubu, u društvu bliskih prijatelja – voditeljke Minje Miletić, fudbalera Nikole Lazetića, pevača Ćeme, Cvije, urednika Nemanje Pajića i mnogih drugih, a brojni gosti kluba sjajno su se zabavljali uz poznate hitove devedesetih uživajući u šarenim koktelima.
Iako je poznato da brojne lepotice svakodnevno posećuju klub na devetom spratu, protekle srede klub je bio prepun lepih dama, a razlog je bio izbor za zaštitno lice kluba Mr Stefan Braun, koji je prvi put organizovan na oduševljene svih gostiju.  Žiri, u čijem sastavu su bile glumica Danina Jeftić, pevačica Romana i pevač Cvija, imao je tešku odluku da od preko 100 devojaka, koliko se prijavilo za izbor, izabere najlepšu, a laskava titula pripala je dvadesetogodišnjoj Gordani Draganić. Uz titulu zaštitinog lica Gordana je osvojila i ugovor sa modnog agencijom Kristal, a sve finalistkinje Mozzart kladionica je nagradila vrednim novčanim nagradama.

Povezana vest:  Magazin The Man 8. februara dodeljuje nagrade The MEN of the Year 2010