Somat_Multi-Perfect

Ništa ne može nadmašiti perfektnost  uz Somat
 
Nesumnjivo je da mašine za pranje sudova štede najviše vremena u modernim kuhinjama. Dani robovanja nad sudoperom postali su daleko sećanje. Ipak, očekivanja od nove tehnologije su sve veća, jer nema ničeg neprijatnijeg nego kada izvadimo posuđe iz mašina za pranje sudova i otkrijemo da nije savršeno čisto – pogotovo nakon kratkog programa pranja ili ekološkog ciklusa. Međutim, pomoć stiže zahvaljujući novim, efikasnim Somat Multi-Perfect tabletama – Express Power.
Nova generacija Somat tableta, jednog od popularnijih brendova tableta za pranje sudova u regionu, deluje snažnije zahvaljujući novom otkriću –  formuli Express Power. Somat se rastvara brže (u odnosu na predhodni Somat Multi Perfect), a brzina rastvaranja poboljšava učinak od samog početka ciklusa pranja, dajući čisto i blistavo posuđe (rezultati testiranja u nezavisnom institutu, prema IKW metodi, na 50°C, skrob).
Budući da formula Express Power deluje  na tvrdokorne fleke od samog početka ciklusa pranja,  daje perfektne rezultate i u kratkim i ekološkim programima pranja (rezultati testiranja u nezavisnom institutu, prema IKW metodi, na 50°C, skrob). Stoga, nove Somat Multi-Perfect tablete, ne samo da čine posuđe čistim, već štede novac i životnu sredinu, kroz smanjenje potrošnje energije i vode.
Novi Somat Multi-Perfect dostupan je od maja 2012. godine.

 

Povezana vest:  Lov na blago: Naučni zadaci za najmlađe istraživače