nesquik-team-1571447

NESQUIK TURA U ZOO VRTU ZA MALIŠANE uz druženje sa QUIKY zekom

Kompanija Nestlé poziva sve mališane u Beogradski zoološki vrt na zabavno druženje sa Nesquik zekom i životinjama u subotu 12. oktobra u 15 h i u nedelju 13. oktobra u 12h
Na ovom interesantnom događaju deca i roditelji će imati priliku da obiđu zoološki vrt sa Nesquik zekom i vodičem Beogradskog zoološkog vrta i da kroz druženje i zabavu nauče koliko je važno brinuti o životinjama, čime se životinje hrane, ili po čemu su posebne.
Za sve zainteresovane roditelje i decu, Nesquik je pripremio iznenađenje – poklon karte za dvočasovnu turu za najbrže koji se jave na telefon: 060 70 71 028
Nestlé Nesquik na zabavan način pretvara mleko u neodoljivo ukusan i posebno hranljiv napitak. Važan je izvor mlečnih proteina, magnezijuma, vitamina C i B što doprinosi uravnoteženoj ishrani dece i zdravom odrastanju. Zahvaljujući Nesquik-u dete započinje dan nutritientima potrebnim za srećno odrastanje. Nesquik napitak podržava dete u njegovim svakodnevnim aktivnostima i pomaže u hidrataciji pružajući barem 10% preporučenog dnevnog unosa tečnosti.
Nestlé Nesquik je deo porodične tradicije u Americi i Evropi već više od 50 godina. Danas se Nesquik prodaje u više od 100 zemalja u celom svetu, a asortiman obuhvata NESQUIK prah i NESQUIK sirup.

Povezana vest:  Diesel Black Gold i Samsung predstavljaju jedinstvenu kolekciju za Samsung Gear S