Green soljica_str01Kako Zvonka Markovića vidi Jacobs šolju

 

Porodica modnih detalja upravo je dobila novu trendi članicu – Jacobs šolju dizajniranu od strane našeg čuvenog modnog kreatora, Zvonka Markovića. Predstavaljmo vam pun modni pogodak, spoj kreacije jednog od najprestižnijih modnih dizajnera i vrhunske arome Jacobs kafe, namenjen onima koji sve što rade, rade sa stilom.

U jakoj konkurenciji šolja privlačnog dizajna, ova Jacobs šolja je jedina koja je u potpunosti zamišljena i ostvarena kao autentični modni detalj. Omiljeni ritual uživanja u pravoj kafi, na ovaj način po prvi put dobija estetsku dimenziju – ne samo da je zadovoljstvo u zanosnoj Jacobs aromi obogaćeno vizuelnim uživanjem u glamuroznom dizajnu, već ova šolja predstavlja i izraz ličnog stila. Pijuckanje kafe nikada nije izgledalo tako stylish!

Povezana vest:  Beč opet među prvima po kvalitetu života

Jacobs šolje sa dve varijante dizajna Zvonka Markovića dobijaju se na poklon prilikom kupovine 200gr Jacobs Cronat Gold, odnosno 200gr Jacobs Monarch kafe.

Red soljica_str02Ova akcija je samo početak Jacobs nastojanja da uživanju u kafi da jednu novu dimenziju. Naime, kao dugogodišnja podrška domaćoj modnoj sceni, Jacobs planira da ovakvu vrstu saradnje sa našim modnim dizajnerima pretvori u tradiciju. Ekskluzivno Vam poveravamo informaciju da je poziv za novi konkurs za dizajn Jacobs šolje već upućen najpoznatijim domaćim dizajnerima.

Povezana vest:  Koncertom Iglsa počele svečanosti venčanja princa Alberta

Dok se pitamo koji će se modni kreator pridružiti Zvonku Markoviću u dizajniranju unikatnih šolja koje unose glamur u svakodnevicu, jedno je sigurno – Jacobs ograničena serija šolja je kolekcija must-have modnih asesoara za predstojeću kafe-sezonu!