harry redknappHari Redknap: Ovo je ispunjenje sna

 

Menadžer Totenhema Hari Redknap zračio je zadovoljstvom nakon što je njegova ekipa uspela da izboriti nastup u fazi takmičenja po grupama u Ligi šampiona.

Uspeli su to Spursi pobedom na White Hart Laneu u revanš meču 4. pretkola Lige šampiona nad Jang Bojsima s 4-0, u utakmici u kojoj je het-trick postigao Peter Kouč. Kako su u prvoj utakmici Spursi poraženi s 3-2, tako su na kraju s ukupnih 6-3 izborili nastup u najuglednijem klupskom fudbalskom takmičenju prvi put posle sezone 1961/62 kada su nastupali u tadašnjem Kupu prvaka.

Povezana vest:  Espanjol posle preokreta pobedio Majorku

-Ovo je fantastično, prošlo je dugo vremena otkako je Totenhem igrao u najuglednijem evropskom takmičenju. Ulazak u fazu takmičenja po grupama bio je za mene tek san kada sam dolazio ovde – komentarisao je Redknap.

Na pitanje hoće li Spursi investirati deo novca zarađenog od plasmana u Ligu šampiona u kupovinu novih pojačanja, Redknap je rekao:

Povezana vest:  Blekburn pušta Salgada u januaru

-Ne verujem da će to biti slučaj. Ljudi misle da ja volim da kupujem igrače, ali to i nije slučaj. Sviđa mi se moja sadašnja ekipa. Neću pritiskati predsednika da kupujemo igrače. Osim ako nećemo moći da dovdemo igrača koji bi nas podigao na novi nivo, ostaćemo mirni do kraja prelaznog roka.

Povezana vest:  Dodić preuzeo klupu Novog Pazara