Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je posle večerašnjeg remija s Mačvom da se teško snalazi u „ovim vremenima“ i da će „dobro razmisliti šta će dalje činiti“.

„Ja se teško snalazim u ovim vremenima, a kamoli u ovakvim vremenskim uslovima. Tako da ću dobro razmisliti šta ću dalje“, rekao je Mirković za televiziju Arena sport.

Partizan je danas na svom terenu igrano nerešeno bez golova protiv Mačve u 21. kolu Super lige, uslovi za igru su bili otežani, usled vejavice u Beogradu.

Povezana vest:  Lalatović: Naporno radimo u sjajnoj atmosferi na Zlatiboru

„Nisam zadovoljan rezultatom. Igrali smo koliko je teren dozvoljavao, dobili smo crveni karton… Vrlo teško je doći do gola po ovakvom terenu. Kada smo krenuli, nismo se nadali da će se ovako završiti i da će biti ovoliko snega. Na početku je još i bilo nekih uslova, ali teren je na kraju bio nemoguć za igru“, rekao je Mirković.

Povezana vest:  Dejli telegraf optužio Platinija za umešanost u korupciju

Upitan koja su pojačanja potrebna njegovoj ekipi, Mirković je rekao „nećemo sada o tome“.

Trener Mačve Darko Tešović rekao je da se fudbal igrao i u težim uslovima od današnjih u Beogradu, kao i da su igrači u obavezi da se priviknu na vremenske prilike.

„Moram da kažem da su ovi momci profesionalci. Meni je i žao rudara koji se spuštaju i kopaju rudu… Svi smo mi igrali po još lošijem vremenu. Ovo sada nije bilo neko vreme da se utakmica odloži. Kako moraju da se priviknu za plus 35 stepeni Celzijusa, tako moraju i na minus, sneg, blato, košavu… To im je posao. Moji igrači su se bolje prilagodili od igrača Partizana i tu nemam dilemu“, rekao je Tešović.

Povezana vest:  Abidal u ponedeljak ide na transplantaciju jetre