ashley_cole_celziKol veruje u pobede Čelsija

 

Fudbaler Čelsija Ešli Kol rekao je danas da će ta ekipa u nastavku sezone popraviti igru i rezultate, pošto će se u tim posle povreda vratiti najbolji igrači.

-Razočarali smo u poslednjih šest utakmica, igrali smo drugačije nego na početku sezone. Ali naši najbolji igrači će se uskoro vratiti u tim posle povreda i to će biti veliki podsticaj za nas – rekao je Kol britanskim medijima.

Povezana vest:  Milan Milanović: Sledi meč sa Čukaričkim pa duel sa Vojvodinom

-Povrede mnogo utiču na igru tima. Dobar posao obave i zamene, ali timu će uvek nedostajati Džon Teri, (Frenk) Lampard i (Mikael) Esjen. Mislim da igramo bolje kada su oni u timu. To su veliki igrači, nedostajala nam je njihova želja za pobedom – dodao je on.

Kol smatra da Čelsi na pojedinim utakmicama nije imao dovoljno sreće kao i da „plavci“ u nstavku sezone mogu da pobeđuju.

Povezana vest:  Sanderlend ponizio Čelsi

-U nekim utakmicama nismo imali sreće, čak i kada nismo igrali dobro. Ali, mislim da još imamo šanse, četvrti smo na tabeli, vraćaju nam se igrači u tim, možemo da preokrenemo situaciju. Počećemo da pobeđujemo – rekao je Kol.

Čelsi je posle 17 utakmica četvrti na tabeli sa 31 bodom i ima tri boda manje od prvoplasiranog Mančester junateda, ali i utakmicu više.

Povezana vest:  SVETSKO PRVENSTVO - ARGENTINA-1978, "Plavi" nisu prošli kvalifikacije