robert_prosinecki_prvi_trening_2Prosinečki: sledi lakši deo posla

 

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas, pred početak priprema za nastavak sezone, da sada sledi lakši deo njegovog posla jer počinje sa radom koji za 40 dana treba da da određene rezultate.

Prosinečki je kompletirao stručni štab u kome će mu pomoćnici biti Slobodan Maravić i Žarko Đurović, uz kondicionog trenera Srđana Zirojevića.

Povezana vest:  Pike ne namerava da se vrati u Mančester junajted

-Pred nama je važan deo priprema, jer za šest sedmica treba da dovedemo ekipu u takvo fizičko i taktičko stanje da možemo da se suprotstavimo svim rivalima u domaćem prvenstvu – naglasio je Prosinečki.

On je napomenuo da u prvom delu priprema očekuje da se igrači „disciplinovano i angažovano ponašaju“, a takav pristup će prema njegovim rečima „doneti rezultat“.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Mladi stručnjak je ponovio da su njegove želje u zimskom prelaznom roku prvotimci Slovana iz Bratislave Kornel Salata i Mario Božić.

-Sa njima dvojicom, uz one koje je Crvena zvezda već angažovala, trebalo bi da budemo ozbiljna ekipa. U to uopšte ne sumnjam – poručio je Prosinečki.

On je naglasio da disciplina ekipe i zalaganje moraju biti na najvišem nivou i da bi, uz maksimalni pristup obavezama, rezultati mogli doći već na proleće.

Povezana vest:  Iguain: Odlazim, ali ne znam gde

PHOTO: ataimages.rs