Mario_Balotelli_civil

Baloteli se javno izvinio, želi da igra na EP
 
Napadač Mančester Sitija Mario Baloteli danas se javno izvinio za ponašanje i isključenje na utakmici sa Arsenalom koja je odigrana prošlog vikenda.
Balotelijevo izvinjenje došlo je samo dan nakon što je to od njega zatražio selektor Italije Chezare Prandeli.
Napadač Sitija bi zbog čestih problema na terenu, ali i van njega mogao da propusti prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini.
-Žao mi je zbog svega što se desilo, znam da sam razočarao navijače Sitija, a pogotovo menadžera Roberta Manćinija. Njega zaista mnogo poštujem i vrlo mi je drag. Stvarno želim da igram za reprezentaciju, ali sam u nedelju napravio glupost – preneo je Balotelijeve reči njegov agent Mino Raiola italijanskim medijima.
Siti je u nedelju izgubio od Arsenala sa 1:0 i ekipi Roberta Manćinja ostale su još samo teoretske šanse za osvajanje titule.
-Već sam propustio par reprezentativnih akcija zbog nekih glupih poteza. Ne želim to da ponovim, nadam se da ću biti na okupljanju reprezentacije u aprilu. Videćemo kakva će biti kazna za isključenje. Na kraju sezone moram da sednem i razgovaram sa čelnicima Sitija o svojoj budućnosti u klubu – poručio je Baloteli.
Selektor Italije Chezare Prandeli poznat je po tome da ne toleriše igrače koji imaju problem sa disciplinom. Tako je Baloteli u februaru preskočio prijateljski meč sa SAD zbog suspenzije u klubu.
Reprezentacija Italije na EP će igrati u C grupi sa selekcijama Španije, Republike Irske i Hrvatske.
Povezana vest:  Subotić produžio ugovor sa Borusijom do 2016.