P3270075Punim gasom na Zvezdu

Rukometašice Radničkog, u okviru sedamnaestog kola SRLS za žene u subotu 28.marta igraju protiv ekipe Crvene Zvezde iz Beograda.
Utakmica će pored takmičarskog značaja imati I humanitarni karakter.
Na konferenciji za novinare, upriličenoj tim povodom u VIP salonu kluba o pripremama za predstojeći meč govorili su trener Aleksandar Radosavljević i srednji bek Marijana Tanić.
-Spremamo se za utakmicu protiv Juniora kao I svaku drugu.Par igračica je izašlo iz povreda I bolesti tako das mo radili na njihovoj fizičkoj spremi.Ovu utakmicu ćemo iskoristiti da uigramo par novih taktičkih varijanti I unapredimo igru.Želimo da saopštimo I jednu lepu vest.Naime,naša igračica Katarina Stepanović je u drugom stanju I neće nam biti na raspolaganju do kraja sezone.Ujedno bih pozvao sve ljubitelje rukometa I sporta uopšte da dođu od 13 časova u halu Jezero I proprate završni turnir mlađih kategorija gde učestvuju I devojčice iz naše omladinske škole iizjavio je trener Radosavljević.
-Naporno smo radile kao I za svaki drugi meč I spremno I orno dočekujemo ekipu Crvene Zvezde.Radile smo na nekim novim taktićkim varijantama I ove utakmice čemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva I za ono što nas očekuje u Kupu.Iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas bodre kao I do sada I da ćemo sve utakmice do kraja igrati za Juliana.—poručila je Jovana Risović.
Utakmica je zakazana za 19 časova a sudiće Spasoje kolak I Stanislav Milošević.
Na ulazu u halu Jezero će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Povezana vest:  Zvezda obe utakmice EHF Kupa igra na gostovanju

PHOTO: zrkradnicki.org