Krunić: Australija je favorit

/, Uncategorized/Krunić: Australija je favorit

Krunić: Australija je favorit

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je danas da je Australija favorit u predstojećem duelu plej-ofa za plasman u Svetsku B grupu Fed kupa.

-Poznajem njihovu ekipu vrlo dobro. Sa Darijom Gavrolovom sam teniski odrasla, jako dobro je znam, trenira je Biljana Veselinović koja je i mene trenirala, pa će joj sigurno dati neke insajderske informacije. Igrala sam i protiv Ešli Barti, koja se dobro pokazala početkom godine. Biće nam teško, oni su favoriti. Bolje su rangirani od nas, ali rang nije toliko važan u Fed kupu, a mi smo to u više navrata dokazale – rekla je Krunić, saopštio je Teniski savez Srbije.

Povezana vest:  Uređaji kompanije LG kompatibilni sa Google Home zvučnikom

Reprezentativke Srbije će u subotu i nedelju u Zrenjaninu igrati protiv Australije, u plej-ofu za plasman u Svetsku B grupu Fed kupa.

Prvog dan takmičenja, u subotu igraju se dva singl meča, a prvi počinje u 13 časova. U nedelju se igraju dva singla i dubl. Prvi singl počinje u 13 časova.

-Žreb je sutra, nemam posebnu želju, iako sam do sada češće otvarala mečeve i to mi sasvim odgovara. Nije bitno, ako sam prva odlično jer se neću mnogo trošiti u navijanju, a ako budem druga verovatno ću ući u atmosferu koju će nadam se napraviti publika. Znači nam podrška, uvek priželjkujemo da igramo na domaćem terenu zbog podrške navijača jer to u bitnim trenucima može da presudi. Molim sve da dodju i da nas podrže, ova hala nije velika, mislim da možemo da je napunimo mi smo sportska nacija, mnogo će nam značiti podrška – navela je Krunić.

Selektorka srpske reprezentacije Tatjana Ječmenica-Jevtić pozvala je u tim Ninu Stojanović, Aleksandru Krunić, Ivanu Jorović i Dejanu Radanović. Australiju će predstavljati Darija Gavrilova, Ešli Barti, Desti Ajava i Kejsi Delakva.

Povezana vest:  Marej u polufinalu Kvinsa
By | 2017-04-20T20:06:30+00:00 april 20th, 2017|Tenis, Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.