vindija 1BEJZBOL, INTERLIGA

Poraz Beograda 96 na startu

 

Takmičari BK „Beograd’96“ na startu interlige startovali su sa dva poraza (17-0, 11-3) u Varaždinu protiv domaće Vindije. Igrači srpske prestonice krenuli su u Hrvatsku bez nekoliko standardnih igrača I to je rezučtiralo porazom.

U prvoj utakmici domaćini su bez problema došli do početnog vodstva, dok napadači Beograda 96 nisu stigli do baze celu utakmicu. Iz ove utakmice se videlo da “Beograd” nije spreman za sezonu i da predstoji dosta rada za naredne utakmice.

Povezana vest:  SKI SKOKOVI, Kranjec najbolji u Bad Miterndorfu

Druga utakmica, iako je počela kao i subotnja, dala je nadu mladoj ekipi razloga za nadu. Povratnik u redove Beograda, Nikola Karačon odbacao je osam izmena u kojima je imao čak 14 SO što dokazuje da polako stiže do željene forme. Napad Beograda bolje je udarao u drugoj utakmici tako da je stigao do 3 poena.

Povezana vest:  Udovičić: Cilj da u 2017. svi savezi dobiju svoje kuće

Ovog vikenda na terenu, na Adi Ciganliji, u interligaškoj utakmici odmeriće snage stari rivali BK „Vojvode“ i BK „Beograd96“. Vojvode su posle početnih poraza u Splitu dobile obe utakmice protiv Spartanaca , dok Beograd pokušava da pored pobeda stigne i do željene forme. Očekuje se povratak nekoliko iskusnih igrača, kao i bolja igra u napadu. Utakmica u subotu počinje u 15:00 časova dok će nedeljni meč počinje u 11:00 sati.

Povezana vest:  STRELIČARSTVO, Delegacija Streličarskog saveza Srbije boravila u Rusiji