Do početka dvanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je tačno 5 dana, a večeras u ponoć završava se prodaja četvorodnevnih kompleta, koji su munjevitom brzinom planuli u poslednje dve nedelje.

Zbog velikog interesovanja za festival, u prodaji će ostati trodnevne i dnevne ulaznice, a svi oni koji su već sada sigurni da će na festivalu ljubavi provesti sva četiri dana svoju kartu po povlašćenoj ceni mogu da kupe u svim poslovnicama Eventima ili Gigs Tixa ili naruče putem sajtawww.lovefest.rs još samo danas do ponoći.

Povezana vest:  Lovefest Fire u petak na novoj lokaciji u Beogradu

Ograničenom prodajom četvorodnevnih kompleta Lovefest je još jednom pokazao da je kvalitet uvek ispred kvantiteta i da je želja da se svi dobro zabave i provedu jedina vodilja u organizaciji događaja koji stvara nove i zajedno sa postojećim klaberima, gradi pravu elektronsku scenu u Srbiji. Tako, kao i prethodnih godina, i ovog leta od 2. do 5. avgusta u Vrnjačku Banju stiže samo krem svetskog klabinga i izvođači među kojima su čuveni Jamie Jones, legendarni Sven Vath, miljenici srpskih klabera Pan-Pot, Seth Troxler, Stephan Bodzin, Nicole Moudaber i više od 100 izvođača iz celog sveta.

Povezana vest:  Novi singl i spot Art Dilera

Da podsetimo, osim što traje dan duže Heineken Lovefest ove godine ima I binu više, pa će tako svi klaberi imati priliku da se provode na dobro poznatom Fire Stage-u, đuskaju na Energy Stage-u, budu jedan od 99 posetilaca najmanje bine na svetu 99 Stage-a, ili posete novu Smirnoff Blow binu, na kojoj nas čekaju tehno velikani Kenny Larkin, Derrick May i mnogi drugi.

Povezana vest:  Cotton Pickers u Beogradu neposredno pred početak snimanja albuma

Za one kojima večernji program nije dovoljan tu je i H2O Stage, bina na jednom od najvećih bazena u zemlji, na kojoj će velikim after partijem biti 6. avgusta biti obeležen kraj dvanaestog izdanja festivala ljubavi.