Muzička avantura u koju se upustio Mahmood se uveliko nastavlja, a u ovom trenutku priključuju joj se i novi članovi, na čelu sa, ni manje ni više, Duškom Dugouškom!

Na novom singlu „Dorado“ koji predstavlja danas, italijanskoj zvezdi se pridružuju Sfera Ebbasta, reper i jedan od najstrimovanijih italijanskih izvođača ikada koji je prethodni period obeležio saradnjama sa imenima kao što su J Balvin, Maluma, Nicky Jam i drugi, kao i FEID, latino zvezda koja u ovom trenutku plejliste osvaja svojim hitom „PORFA“.

 „Dorado“ još jednom oslikava multikulturalnu pozadinu koja Mahmood-a karakteriše i kao ličnost i kao autora i izvođača. Osim specifičnog zvuka, on ovog puta priređuje iznenađenje u vidu udruživanja sa kultnim likom Duška Dugouška i to baš u cilju proslavljanja njegovog 80. rođendana koji WARNER BROS ove godine beleži.

Izdanje „Dorado“ je u Srbiji dostupno na servisima Apple Music, Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MahmoodDorado

PHOTO: Universal Music Serbia

Povezana vest:  Fil Kolins počasni Teksašanin