EXITInteresovanje za EXIT veće nego ikada!

Za EXIT 2014. do sada je prodato oko 15 000 ulaznica, što je preko 100% više nego u isto vreme prošle godine! Pored domaće publike, najveće interesovanje za EXIT zabeleženo je u Velikoj Britaniji, Holandiji, kao i zemljama regiona. Vlasnici ulaznica za EXIT su i ljubitelji festivala sa Novog Zelanda, iz Australije, Južne Koreje, Rusije, Švedske, Južnoafričke republike, ali i SAD i Kolumbije.
U čast 15. izdanja festivala EXIT je ove godine predstavio koncept EXIT AVANTURE, sedmodnevnog letnjeg provoda koji počinje na EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a nastavlja se na SEA DANCE festivalu na plaži Jaz u Crnoj Gori. Avantura je privukla ogromnu pažnju stranih posetilaca, pogotovo ljudi iz Velike Britanije i evropskih zemalja, te se procenjuje da će turisti su za vreme Exita u Srbiji i Novom Sadu ostaviti oko 15 miliona evra.
Trenutna cena kompleta ulaznica za EXIT je 5.990 din, a za studente i srednjoškolce 5.490 din. Cena kompleta za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) je 6.990 din, a za studente i srednjoškolce 5.990din. Takođe, samo za posetioce EXIT i SEA DANCE festivala skrojeni su posebni, promo paketi, za nezaboravnu letnju avanturu, koji obuhvataju ulaznicu za festival, smeštaj i prevoz iz 33 grada širom Srbije. Više o paketima na http://www.exittrip.org/srp/.

Povezana vest:  MTV premijera – Ramirez „Ti i Ja“