Trener fudbalera Njukasla Rafael Benites rekao je da nije zabrinut nastupima ekipe, uprkos eliminaciji iz Liga kupa od drugoligaša Notingem Foresta.

Njukasl je sinoć u drugom kolu Liga kupa izgubio od Notingem Foresta sa 1:3, a uz to Benitesova ekipa još nema pobedu u Premijer ligi ove sezone.

Njukasl sinoć nije imao šut u gol sve dok Salomon Rondon nije izjednačio u drugom minutu nadoknade vremena. Crno-beli su ipak izgubili, pošto su primili golove u četvrtom i sedmom minutu sudijske nadoknade.

Povezana vest:  Benzema: Možemo da osvojimo "triplu krunu"

„Ne slažem se da su bili bolji i nisam zabrinut zbog naše igre. Zadovoljan sam igračima koji su bili na terenu, pošto su davali sve od sebe. Razočarani smo što smo izgubili, a još više načinom kojim smo izgubili. Rano smo primili gol, oni nisu imali čiste šanse, ali nismo ih ni mi imali. Naši igrači su se trudili, a pozitivna stvar za mene je što se kod njih mogla videti reakcija. Ali, odluke nisu išle u našu korist i to je teško prihvatiti“, rekao je Benites, preneli su britanski mediji.

Povezana vest:  Napredak: Ne možemo da utičemo na pesmu navijača

Benites je mislio na to što njegovoj ekipi nije dosudjen penal kojim bi izjednačila na 2:2, a odmah u nastavku akcije Forest je postigao treći gol.

„Svi su videli šta se na kraju dogodilo. Nije prvi put ove godine da se ovakvo nešto dogadja i naravno da ste razočarani kada izgubite na takav način. Posle tog nedosudjenog penala, mislili smo da smo zaslužili više“, naveo je on.

Povezana vest:  Murinjo: Nije moguće pobediti u Barseloni

Trener Notingem Foresta Aitor Karanka rekao je da je njegova ekipa pokazala koliko može da bude dobra kada ne igra pod pritiskom.

„Igrali smo bez pritiska, pošto se radilo o utakmici u Kupu i nismo morali da osvojimo tri boda. Izašli smo na teren i samo smo mislili o utakmici. Ako možemo da zaboravimo pritisak, mi smo veoma dobar tim“, dodao je Karanka.