U Kombank dvorani će 29. juna biti priređena specijalna projekcija sinhronizovane animirane komedije „Tajni agent Mjau“ uz druženje s glumcima koji su junacima pozajmili glasove.

Gosti specijalne projekcije biće glumci Tamara Aleksić i Nebojša Milovanović, kantautor Željko Vasić i muzičar Nikola Nemeš, koji će se družiti sa najmlađim posetiocima i pokloniti pre projekcije.

Za sve posetioce biće organizovane i kreativne radionice u holu Kombank dvorane od 12 do 17 časova, a najmaštovitije učesnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Povezana vest:  Osnivači Googla na velikom platnu

Pošto 29. juna Kombank dvorana, nekadašnja Dvorana Doma sindikata, proslavlja svoj 62. rođendan, cene karata za sve 2D i 3D projekcije iznosiće 250 dinara, što važi i za specijalnu projekciju „Tajni agent Mjau“.

Animirani film „Tajni agent Mjau“ kreirali su braća Kristof i Volfgang Launštajn po uzoru na bajku „Bremenski muzikanti“ braće Grim.

Povezana vest:  Žan Pol Gotje u žiriju Kanskog festivala

Savremeni animatori osmislili su priču o maloj, narandžastoj maci Marni koja živi u kući i od svoje gazdarice Rosalinde dobija sve što poželi.

Kada, po nagovoru Rosalindinog zloćudnog brata, maca Marni biva ubačena u nepoznati svet u kom je prisiljena da se udruži sa tri antiheroja, uplašenim psom, neurotičnim petlom i luckastim magarcem, tada počinje njena špijunska avantura.

Povezana vest:  Krivična prijava protiv producenata Ratova zvezda zbog povrede Harisona Forda

Glumica Tamara Aleksić je pozajmila glas Marni za koju kaže da je „ozbiljna faca koja dokazuje da ako nešto ozbiljno želiš i sanjaš i ako se trudiš da se time baviš, to možeš i da postaneš“.

„Mislim da je to zapravo lajt motiv celog crtaća“, dodala je Aleksić.

Animirani film „Tajni agent Maju“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju od sutra.