U Kombank dvorani će 29. juna biti priređena specijalna projekcija sinhronizovane animirane komedije „Tajni agent Mjau“ uz druženje s glumcima koji su junacima pozajmili glasove.

Gosti specijalne projekcije biće glumci Tamara Aleksić i Nebojša Milovanović, kantautor Željko Vasić i muzičar Nikola Nemeš, koji će se družiti sa najmlađim posetiocima i pokloniti pre projekcije.

Za sve posetioce biće organizovane i kreativne radionice u holu Kombank dvorane od 12 do 17 časova, a najmaštovitije učesnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Povezana vest:  Nova selekcija na festivalu CINEMA CITY – FRESH DANUBE FILMS

Pošto 29. juna Kombank dvorana, nekadašnja Dvorana Doma sindikata, proslavlja svoj 62. rođendan, cene karata za sve 2D i 3D projekcije iznosiće 250 dinara, što važi i za specijalnu projekciju „Tajni agent Mjau“.

Animirani film „Tajni agent Mjau“ kreirali su braća Kristof i Volfgang Launštajn po uzoru na bajku „Bremenski muzikanti“ braće Grim.

Povezana vest:  Katrin Denev: Nisam nostalgična

Savremeni animatori osmislili su priču o maloj, narandžastoj maci Marni koja živi u kući i od svoje gazdarice Rosalinde dobija sve što poželi.

Kada, po nagovoru Rosalindinog zloćudnog brata, maca Marni biva ubačena u nepoznati svet u kom je prisiljena da se udruži sa tri antiheroja, uplašenim psom, neurotičnim petlom i luckastim magarcem, tada počinje njena špijunska avantura.

Povezana vest:  Austrijski filmski festival 2024 od 25. do 28. aprila

Glumica Tamara Aleksić je pozajmila glas Marni za koju kaže da je „ozbiljna faca koja dokazuje da ako nešto ozbiljno želiš i sanjaš i ako se trudiš da se time baviš, to možeš i da postaneš“.

„Mislim da je to zapravo lajt motiv celog crtaća“, dodala je Aleksić.

Animirani film „Tajni agent Maju“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju od sutra.