Obožavatelji motocikala, spremite se za jedinstveno iskustvo na Sava Promenadi! U nedelju, 15. septembra, održaće se „Custom bike show“ – Savamala na dva točka 2.0, manifestacija koja će okupiti zaljubljenike u dvotočkaše. Posetioci će od 18 do 21 čas, na platou ispod Starog savskog mosta, imati prilike da uživaju u skupocenoj kolekciji unikatnih motora iz beogradskih i svetskih radionica.

Povezana vest:  Modna agencija Select obeležava 20 godina rada na 34. Zepter Fashion Selectionu

Na najlepšem beogradskom šetalištu, posetiocima motociklističkog skupa, koji se održava po drugi put, svoje moćne mašine predstaviće „Moto Platz“, kao i brojni ljubitelji motora. Zvuci rokenrola i besplatno pivo upotpuniće doživljaj i podsetiti na buntovni stari Beograd i njegovu strast prema brzini!

Manifestaciju organizuje Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala, uz podršku kompanije Belgrade Waterfront, radionice „Moto platz“, kao i mnogih drugih prijatelja Društva i ljubitelja kulture i zabave.

Povezana vest:  Dep i Simons zajedno za dečju humanitarnu oganizaciju

Posetite skup bajkera na Sava Promenadi, koja će ove nedelje biti mesto okupljanja ljubitelja slobode, zvuka motora i gradskog šarma!