tv_duga

TV Duga sat organizovala Dugino poselo 2011 i izbor za hit godine 2010

Ruma se u sredu uveče 02.02.2011 orila od muzike, pesme i igre koja se dešavala u sportskoj hali u ovom malom mestu u Sremu. RTV Duga Sat i njen najpoznatiji brend „Dugino poselo“ organizovali su izbor za hit 2010 godine.

Nakon glasanja putem sms na programu RTV Duga Sat, koje je trajalo mesec dana, gledaoci i publika u sportskoj hali u Rumi, izabrali su Hit 2010godine.

Povezana vest:  Druga sezona Majami INK od ponedeljka, 2. januara na TLC kanalu

Nakon prebrojavanja glasova, izdvojila su se prva tri mesta, od 12 koliko ih je učestvovalo kao hit meseca za proteklu godinu. Prvo mesto i zlatnu plaketu RTV Duga Sat, osvojili su Žare i Goci sa pesmom „Baraba“. Drugo mesto i plaketu osvojio je Miljan Miljanić sa pesmom „Idem tamo gde me vole“ i treće mesto I plaketu osvojila je Sava Putnik, sa pesmom „Kolona“.

Osim prva tri mesta, RTV Duga Sat je dodelila i specijalna priznanja za najslušanije spotove u protekloj godini na TV Duga SAT i to: Veri Matović, Miljanu Miljaniću, Bori Drljači, Lazaru Milakoviću, trubačima Dejana Lazarevića I tamburašima Kole i orkestar Aleksandar.

Povezana vest:  Danas je deseti rodjendan kultne HBO serije "Prava krv"

tv_duga_1Za najslušanije grupe iz dijaspore proglašeni su : Srce kamenjara iz Švajcarske, Goci bend iz Republike Srpske a za doprinos razvoju srpske muzike u Crnoj Gori, dobio je Vukman Belojević-Vučko. Zahvalnicu Rtv Duga Sat, u ime grada domaćina Rume, primio je zemenik predsednika opštine Dragan Kardaš.

Iako je napolju minus ledio krv u žilama ,unutar sportske hale u Rumi te večeri je prodefilovalo oko 2000 ljudi koje je zagrejala pesma i igra učesnika „Duginog posela“.Odličan zvuk i rasveta,ekstravagantna bina, direktan prenos na programu Rtv Duga Sat ,voditeljski par Jovana Morača i Željko Stefanović, kao I odlično raspoloženje kako samih učesnika, tako i publike u hali, dovoljan su razlog da ovaj događaj bude okarakterisan kao veoma uspešan. Repriza ovog događaja biće na TV Duga emitovana u sredu 09.02.2011 u 18h.

Povezana vest:  Veče sa Ivanom Ivanovićem - gost Milan Stanković