Proleće je sinonim za buđenje prirode, pa tako i podsticaj radoznalosti i otkrića. I jedno i drugo su sinonimi za kompanijiu Discovery koja je baš zato za ovo proleće pripremila prave televizijske poslastice iz različitih žanrova: dokumentarnih, lajf stajl i sportskih.

„Ukusu gledalaca Balkana posvetili smo značajnu pažnju”, kaže Viktorija Dejvis, direktorka Kompanije Discovery za region jugoistočne Evrope, najavljujući značajan broj sjajnih serijala koji će biti emitovani na popularnim Discovery kanalima: Discovery Channel, TLC i Eurosport.

Povezana vest:  Treća sezona Jersey Shore počinje 27. marta samo na kanalu MTV

Birajući programe za Balkan, Discavery je prema rečima Viktorije Dejvis uvažio činjenicu da gledaoci Balkana izuzetno vole sport, avanture, ali i zabavne sadržaje fokusirane na ljubav i veze. Očekujemo da će značajnu pažnju publike privući i avanture svetski poznatih ličnosti poput Kortni Koks i Šakila O’Nila koji će učestvovati u serijalu „U divljini sa Berom Grilsom”, ali i nova serija „Borac” sa Idrisom Elbom” – ističe Dejvis.

Povezana vest:  Djoković i Ramos Vinjolas otvaraju duel Srbija-Španija u Dejvis kupu

Uz to, na TLC stižu serijali „Venčanica iz snova” a u maju će gledaoce u Srbiji obradovati nova sezona omiljenog stručnjaka za torte, Badija Valastra. Na Eurosportu dosta zanimljivih sportskih prenosa, uključujući dva najpopularnija Grand Slam turnira – Rolan Garos i Vimbldon. „Publika na Balkanu zna šta je dobar sadržaj i sa njima ćemo i na predstojećim turnirima deliti radost dobre igre Novaka Đokovića i ujedno se pripremamo za užitke koje će nam sportisti sveta, pa i ovog regiona doneti na Olimpijskim igrama u Pjongčangu sledeće godine čija prava prenosa imamo upravo Discovery”- zaključuje Viktorija Dejvis.

Povezana vest:  Nadal u osmini finala turnira u Barseloni