pionir_sep_2011

Uprava KK Crvena zvezda se zahvalila navijačima

 

Košarkaški klub Crvena zvezda izražava najiskreniju zahvalnost svojim navijačima za iskazanu podršku na promociji novog tima u prijateljskoj utakmici sa minhenskim Bajernom. Prepune tribine i fantastičan ambijent koji je stvoren u dvorani Pionir nesumnjivo govore u prilog činjenici da najvatrenije pristalice crveno-belih imaju poverenje u novo rukovodstvo i novi koncept rada stručnog štaba na čelu sa Svetislavom Pešićem. Sjajna atmosfera koja je vladala tokom svih 40 minuta duela sa Bajernom i koja nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim bez sumnje je ogroman podstrek za mladi tim Crvene zvezde koji ove sezone očekuju velika iskušenja.

Povezana vest:  Radonjić: Veliki uspeh, zaslužili smo prolaz dalje

Međutim, energija koja se osetila sa tribina u budućnosti će za sve u Crvenoj zvezdi svakako biti obavezujuća. Ta mešavina odanosti, vernosti i ljubavi koja se kroz pesmu iz hiljade grla prenela na parket će biti dodatni motiv da se u svakom narednom meču pruži i više od maksimuma kako bi se stiglo do pobede.

Povezana vest:  FMP iza Zvezde, Vršac ostao na dnu

Armija navijača koju poseduje Crvena zvezda je neophodna košarkašima za postizanje dobrih rezultata. Zato KK Crvena zvezda poziva sve one kojima je crveno-bela boja u srcu da ove sezone budu u Pioniru, već od prvog meča sa Hemofarmom, da navijaju fer i sportski uz puno poštovanje rivala i da od beogradskog hrama košarke naprave neosvojivu crveno-belu tvrđavu. Jer, samo zajedničkim snagama Zvezdin košarkaški kolektiv može ponovo da zauzme mesto u eliti koje mu i pripada.

Povezana vest:  Crvena zvezda pobedila Panatinaikos u Miluzu