pionir_sep_2011

Uprava KK Crvena zvezda se zahvalila navijačima

 

Košarkaški klub Crvena zvezda izražava najiskreniju zahvalnost svojim navijačima za iskazanu podršku na promociji novog tima u prijateljskoj utakmici sa minhenskim Bajernom. Prepune tribine i fantastičan ambijent koji je stvoren u dvorani Pionir nesumnjivo govore u prilog činjenici da najvatrenije pristalice crveno-belih imaju poverenje u novo rukovodstvo i novi koncept rada stručnog štaba na čelu sa Svetislavom Pešićem. Sjajna atmosfera koja je vladala tokom svih 40 minuta duela sa Bajernom i koja nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim bez sumnje je ogroman podstrek za mladi tim Crvene zvezde koji ove sezone očekuju velika iskušenja.

Povezana vest:  Žižić najkorisniji igrač četvrtog kola Jadranske lige

Međutim, energija koja se osetila sa tribina u budućnosti će za sve u Crvenoj zvezdi svakako biti obavezujuća. Ta mešavina odanosti, vernosti i ljubavi koja se kroz pesmu iz hiljade grla prenela na parket će biti dodatni motiv da se u svakom narednom meču pruži i više od maksimuma kako bi se stiglo do pobede.

Povezana vest:  NBA VESTI, Indijana pobedila Boston, Krstić postigao sedam poena

Armija navijača koju poseduje Crvena zvezda je neophodna košarkašima za postizanje dobrih rezultata. Zato KK Crvena zvezda poziva sve one kojima je crveno-bela boja u srcu da ove sezone budu u Pioniru, već od prvog meča sa Hemofarmom, da navijaju fer i sportski uz puno poštovanje rivala i da od beogradskog hrama košarke naprave neosvojivu crveno-belu tvrđavu. Jer, samo zajedničkim snagama Zvezdin košarkaški kolektiv može ponovo da zauzme mesto u eliti koje mu i pripada.

Povezana vest:  Košarkaš Zvezde Luka Mitrović nije teže povređen