Handball_the_ball

KUP POBEDNIKA KUPOVA

Zoran Ivić: Ruskinje dolaze kao favoriti

 

Šef stručnog štaba ŽORK „Jagodina“ Zoran Ivić, ocenio je danas uoči druge utakmice drugog kola Kupa pobednika kupova sa Zvezdom iz Zvenigorada (Rusija), da Ruskinje dolaze kao favoriti, ali da „favoriti uvek ne pobeđuju“.

-Jasno nam je koliko je to snažna ekipa, jasno nam je bilo i u prvoj utakmici u Zvenigordu, pre šest dana, gde smo izgubili rezultatom 31:21 (18:7), ali smo ih isuvuše respektovali u prvom poluvremenu – rekao je Ivić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Poraz rukometašica Srbije na EP od Mađarske

On je dodao da je taj respekt „predugo trajao“ i da će na ovoj utakmicu u Jagodini biti sasvim drukčije.

-Očekujem da odigramo najbolje što možemo i nadam se dobrom rezultatu – dodao je Ivić i istakao da drugo poluvreme utakmice u Rusiji daje nadu.

-Važno za ovu utakmicu je i to što igramo na domaćem terenu, u prepunoj dvorani – ocenio je Ivić i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Povezana vest:  Prodanović: Zaslužujemo da odemo u London

Kapiten tima Ivana Jevtić je istakla „da su igračice svesne da nas očekuje veoma teška  utakmica, ali to je istovremeno i izazov da pokažamo šta možemo protiv jedne od najboljih ekipa u svetu“.

-Najbitnije je da odmah na startu uđemo u meč odgovorno, ozbiljno i disciplinovano i da maksimalno odigramo svih 60 minuta i rezultat neće izostati – rekla je Jevtić.

Povezana vest:  Pokloni za najmlađe pre početak finala SEHA lige

Gošće iz Rusije trenira bivši reprezentativac SFRJ Zdravko Zovko. Utakmica se igra u subotu 8. oktobra u Sportskoj hali „JASA“ sa početkom u 19 sati.