daniel-agger

Rodžers: Ni Liverpul ne želi da Ager ode iz kluba

 

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers (Rodgers) izjavio je danas da i taj fudbalski klub i njegov igrač Danijel Ager (Agger) žele da taj danski fudbaler ostane u klubu sa Enfilda.  Ager koji ima ugovor na još dve godine sa Liverpulom, prethodnih dana dovođen je u vezu sa Mančester sitijem. Klub iz Mančestera je, pišu ostrvski mediji, slao dva puta ponude za Agera koje je Liverpul odbio jer navodne traži veću cenu.

Povezana vest:  Partizan uspešan i u drugoj proveri u Sloveniji

Rodžers je ranije izjavio da „svaki igrač imaju svoju cenu“. On je dodao da je normalno da su drugi klubovi slali ponude za Agera jer se radi o vrhunskom igraču. Britanski mediji spekulisali su da je Siti ponudio 20 miliona funti (25 miliona evra), ali da Liverpul traži više.

-Što se mene tiče – nema velikih promena. Prva stvar je da mi ne želimo da ga prodamo. Druga stvar je što verujem da će on biti igrač kojem će odgovarati novi način rada i treće je da on ne želi da ode – što je od velike pomoći – rekao je Rodžers.

Povezana vest:  PSŽ: Mora potpisao ugovor, od januara u PSŽ-u

Govoreći o napadaču Endiju Kerolu (Andy Carroll), menadžer Liverpula rekao je da je njegova pozicija u klubu drugačija. Dovođenjen Fabija Borinija iz Rome jasno je da Kerol neće biti prvi izbor u napadu.

-On zna svoju poziciju. On je važan deo ove grupe i to je tako u ovom trenutku – rekao je Rodžers.