adidas_Kids_OpenAdidas KIDS OPEN – dečiji teniski turnir

Adidas vodi pobednike na Roland Garros!

 

Teniski dečiji turnir adidas KIDS OPEN održaće se drugi put za redom od 15. do 18. aprila na terenima teniskog kluba Partizan u Beogradu.

Turnir je namenjen dečacima i devojčicama od 10 do 16 godina, a prijavljivanje traje od 01. do 12. aprila u svim adidas prodavnicama u Srbiji .

Adidas nagrađuje pobednike specijalnim adidas poklonima i vodi ih u posetu Roland Garrosu. Inace, adidas ima posebnu Rolland Garros kolekciju, koja je ujedno i jedna od najatraktivnijih. S obzirom na to da je jedan od najvećih sportkih brendova već decenijama tehnički sponsor Roland Garrosa, ovo proleće će za pobednike biti u znaku adidasa.

Povezana vest:  NIS otvorena škola tenisa održana u Beogradu

Adidas KIDS OPEN je besplatan za sve takmičare!

Ovogodišnji adidas KIDS OPEN je podržao je Republički zavod za sport, tako da će svim ucesnicima biti obezbeđena medicinska podrška za vreme turnira.

Takođe, svi finalisti imaće mogućnost da se medicinski pregledaju, kao i da im se pruži savetodavna pomoć u trenažnim programima u cilju poboljšanja sportskog rezultata.

Povezana vest:  Švarcman eliminisao Ðerea na startu Sinsinatija

Adidas KIDS OPEN održan je  prvi put prošle prošle godine u maju, u organizaciji kompanije adidas Srbija. Prošle godine prijavilo se oko 500 dečaka i devojčica uzrasta od 12 do 16 godina. S obzirom na to da je trebalo ograničiti broj dece po kategorijama, glavni kriterijum bio je prethodni uspeh u tenisu. Tako je kvalifikovano 192 dečaka i devojčica u kategorijama: 12, 14, 16 godina. Glavna nagrada bila je 3 dana na teniskoj akademiji 6th Sense u Belgiji čiji je vlasnik trenutno druga na ATP listi, a nekadašnja svetska šampionka- Žastin Enan.

Povezana vest:  Tužba protiv Venus Vilijams zbog smrti čoveka u sudaru