mari_mariMARI MARI U MTV EXPRESSU

 

U MTV Expressu ćete svake druge srede doživeti jedinstvene, brze, i pre svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvek! Ove srede nastupa Mari Mari!

Ove srede u MTV Expressu nastupa Marija Marić, poznatija kao Mari Mari.  Iako je u devetom mesecu trudnoće pevačica je odlučila da se odazove pozivu regionalnog MTV-ja i za gledaoce u regionu izvede svoje tri  pesme. Kako je koncept emisije MTV Express da izvođači nastupaju na neobičnim i neočekivanim lokacijama, na kojima inače ne bi ste očekivali koncert, Mari Mari je odlučila da neočekivani koncert priredi deci u internacionalnom obdaništu PeekaBoo u Beogradu.

Povezana vest:  SREDA - Dan za popust u Jugotonu!

2000.  godine Mari Mari je skrenula pažnju javnosti  učešćem na Budvanskom festivalu sa pesmom O, Mama gde je osvojila je nagradu za interpretaciju. Istog leta potpisuje svoj prvi izdavački ugovor. Do sada je objavila tri albuma i učestvovala je na mnogobrojnim festivalima ex YU regiona.

Kao autor muzike i teksta sarađivala je sa mnogim izvođačima iz zemalja bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  Arminov remiks za prvi holandski 3D film!

Naziv njenog trećeg albuma je Uporno si tu.

Kao autorka potpisuje mnogobrojne pesme za decu, sarađuje sa autorima dečijih emisija (Muzički tobogan) i organizatorima dečijih festivala. Diplomirala je na odseku muzičke pedagogije, pa se bavi i profesorskim radom. Mari Mari u MTV Expressu, sreda 24.03.2010. u 20:00.